Arbejdsdag 2019

19. april 2019, 11.03

Hatting Parkens Venner invitere til Arbejdsdag 2019, søndag d. 12. maj

Vi vil en gang om året mødes til en hyggelig dag i Hatting Parken og mens børnene leger, hygger vi os med forbedringer, opdateringer, oprydning, eftersyn af redskaber eller hvad der måtte være nødvendigt det pågældende år. Vi tjekker selvfølgelig området min. en gang om ugen i løbet af året så dette er tiltænkt de lidt større projekter, men med god tid til at snakke, lege og hygge.

I år skal vi have opsat to helt nye legeredskaber. En klatre pyramide på toppen af højen samt en udvidelse af balanceforløbet med stolper med tov.

Man skal ikke kunne deltage hele dagen. Man kommer bare i de timer man har tid og lyst. Vi sætter stor pris på alt den hjælp vi får, men kan ikke gøre det uden jeres fantastiske opbakning.

Lige som sidst sørger vi får der tændes op i bålet så vi kan byde på en pølse og drikkevare, men er der nogen der vil bage en kage så sig endelig til.

Har du værktøj så tag endelig dette med også. I år får vi brug for bl.a. batteridrevet vinkelsliber, trillebør, skovl og topnøgle sæt.

Vi ses